bandages paard | Areion

bandages paard

Bestel bandages voor uw paard van topkwaliteit

Bent u op zoek naar bandages voor uw paard? In onze webshop vindt u ruitersportproducten die matchen in prijs, kwaliteit en stijl. Wij staan voor u klaar om u en uw paard te voorzien in uw behoeftes. Zo heeft u geen gedoe meer met het zoeken van een dekje met bandages in de juiste kleur. Het creëren van kwalitatieve en op kleur en stijl passende sets kan best lastig zijn. Hierin zijn wij dan ook onderscheidend in vergelijking met andere ruitersportwinkels doordat de producten bij elkaar passen. Onze collecties zijn namelijk gecategoriseerd op kleur, kwaliteit en stijl. Door ons enthousiasme en ambitie hebben wij snel contact gelegd met onze eerste partner merk ‘Torpol’. Van dit merk vindt u verschillende bandages voor paarden in de webshop. U heeft de keuze uit verschillende materiaalsoorten en kleuren. Ze zijn allemaal bestand tegen uitrekken en raken niet uit vorm. Bent u op zoek naar andere producten voor beenbescherming? Bekijk het aanbod in onze webshop!
 

Bandages voor uw paard van goede kwaliteit online bestellen

bandages paard | Areion

Bandages voor uw paard zijn essentieel omdat ze bescherming bieden tijdens het rijden. Ook bieden ze uw paard steun tijdens een training of wedstrijd. Daarnaast zijn er ook bandages die u kunt gebruiken na de training. Hierdoor wordt de doorbloeding in het been gestimuleerd en kunnen de spieren zich beter herstellen. Bent u op zoek naar een bandage voor uw paard die de huid laat ademen en tegelijkertijd thermische isolatie biedt? Dan zijn de softshell bandages erg geschikt. De unieke structuur van softshell maakt vochtafvoer mogelijk, zelfs tijdens een zware trainingen. Bovendien zijn ze erg flexibel en worden de bewegingen van uw paard niet beperkt. Naast bandages voor paarden vindt u in onze webshop alle benodigde producten voor magneet therapie voor paarden. Ga direct naar de webshop en profiteer van gratis verzending!
 

Bandages en producten voor magneet therapie

Het merk ‘Torpol’ maakt naast bandages voor paarden ook producten voor paard therapie. Al hun producten zijn gemaakt om de comfort en de levenskwaliteit van paarden te verbeteren. Hierbij wordt gebruik gemaakt van originele technische oplossingen die helpen om blessures te voorkomen. Ook bieden ze ondersteuning bij herstel en revalidatie van een blessure. Kent u bijvoorbeeld de Torpol zadelonderlegger al? Dit is een aanrader voor paarden in training. Deze zadelonderlegger beschermt tegen kneuzingen en zorgt voor een delicate micromassage. Ook helpt het om een constante lichaamstemperatuur te behouden en heeft de zadelonderlegger een groot ademend vermogen. Bestel uw ruiterproducten voor 14:30 uur en wij verwerking uw bestelling vandaag nog!