Magneet therapie paarden | Areion

magneet therapie paarden

Producten voor magneet therapie voor paarden

Wilt u de mobiliteit van uw paard verbeteren? Of wilt u ervoor zorgen dat het spierweefsel van uw paard sneller en efficiënter herstelt? Magneet therapie voor paarden is bedacht, onderzocht en ontwikkeld voor de behoeften van uw paard. Bij de ontwikkeling van producten voor magneettherapie is zorgvuldig rekening gehouden met de plekken die het meest vatbaar zijn voor blessures. Hierop zijn het type magneten en de bijbehorende locatie op uitgezocht. In de magneten zitten Neyodymium Magnetic Activators (NMA) en Neodymium Magnetic Stimulators (NMB). Dit zijn allebei permanente magneten en ze kunnen alleen worden gedemagnetiseerd als ze in een zeer sterk omgekeerd gepolariseerd magnetisch veld worden geplaatst. Alle producten voor magneet therapie voor paarden kunnen gedurende een lange periode worden gebruikt. Bekijk direct het aanbod in de webshop!
 

Voordelen van producten voor magneet therapie voor paarden

Magneet therapie paarden | Areion

Met producten voor magneet therapie bij paarden kunt u de prestaties van uw paard verbeteren of u kunt ze gebruiken bij revalidatie na blessures. De therapie kan veilig worden toegepast voor zowel revalidatie als preventie. U kunt de therapie dus niet over doseren omdat het paardenlichaam slechts zoveel magnetische energie opneemt als nodig is om de energiebalans te herstellen. Bovendien zijn er geen bijwerkingen bekend; ook niet als de producten langer dan de aanbevolen tijd worden gebruikt. Wilt u het herstel van uw paard versnellen? Door magnetische therapie in te zetten wordt de bloed- en lymfecirculatie verbetert. Dit zorgt ervoor dat zuurstof en witte bloedcellen vier keer sneller worden vervoerd dan normaal. Hierdoor herstellen de spierweefsel van uw paard sneller. Bestel uw benodigde producten direct in de webshop!
 

Magnetisch Veld Therapie werkzaamheid

Bent u op zoek naar een magnetisch veld therapiedeken voor magneet therapie bij paarden? Dit deken hoort bij de serie producten voor paard therapie. U kunt de deken het gehele jaar door gebruiken. Deze biedt uw paard bescherming tegen stof en insecten. De magnetische deken is uitgerust met een systeem van magneten die zijn geplaatst in zakken met een ritssluiting. Het magnetische veld verwijdt de bloedvaten, wat de verwijdering van gifstoffen en het herstel na inspanning versnelt. Ook worden energietekorten op een natuurlijke manier aangevuld. Bovendien elimineert de deken effectief pijnklachten. Bij de deken wordt een magnetisch veld capuchon geleverd met dezelfde eigenschappen. Bent u op zoek naar andere ruiterproducten die matchen in prijs, kwaliteit en stijl? Bekijk ook de verschillende bandages voor uw paard. Bestelt u voor 14:30 uur? Dan doen wij uw bestelling vandaag nog op de post!