Over ons – Areion

Over ons

          
Hoi daar, welkom in onze webwinkel! 
Wij zijn erg blij met jouw bezoek, en wat leuk om even kennis te maken….
Wij zijn Michael en Mariska, in het dagelijks leven een gelukkig gezin en trotse eigenaar van onze lieve/stoere schimmelruin Mister Ed. Naast ons gezinsleven zijn wij ook partners in AREION, wat gegroeid is vanuit een hobby tot een bedrijf.
 
Rond oktober 2019 zijn onze eerste ideeën voor een webwinkel ontstaan. Door onze gezamenlijke hobby in de ruitersport lopen wij in winkels en webwinkels steeds vaker tegen mooie maar individuele producten aan.
Het creëren van kwalitatieve en op kleur en stijl passende sets blijkt nog steeds lastig. Toen wij dit ¨probleem¨ deelden met onze kennissen en vrienden kwamen wij erachter dat wij niet de enige zijn die dit ondervinden.
 
Wij zagen hier een kans om onderscheidend te zijn door mooie op kleur en stijl passende sets aan te bieden. Door ons enthousiasme en ambitie is dan ook snel het contact gelegd met onze eerste partner het top merk ¨Torpol¨. 
 
De bedrijfskundige kant van het bedrijf wordt verzorgd door Michael. Mariska een paardenmeisje voor het leven, beheert de creatieve processen van het bedrijf en creëert mooie op kleur gebaseerde collecties. Samen staan wij vol passie en enthousiasme klaar voor onze ruiters. Zodat wij hun in benodigde behoefte kunnen voorzien in het verkrijgen van mooie sets en producten. Onze collecties zijn gecategoriseerd op kleur, kwaliteit en stijl.
 
Groetjes,
Michael en Mariska Team AREION