Paard therapie | Areion

paard therapie

Producten voor paard therapie aanschaffen

Bent u op zoek naar de juiste producten voor paard therapie? In onze webshop vindt u alle benodigde producten voor Magnetisch Veld Therapie. Hierin zitten twee soorten magneten verwerkt, namelijk Neodymium Magnetic Activators (NMA) en Neodymium Magnetic Stimulators (NMB). Deze magneten zorgen er voor dat prestaties bij gezonde paarden verbeterd kunnen worden en ze hebben een positieve werking bij revalidatie na blessures. Een bijkomend voordeel is dat deze therapie niet kan worden over gedoseerd. Het paardenlichaam absorbeert slechts zoveel magnetische energie als nodig is om de energiebalans te herstellen. Heeft uw paard last van pijnsymptomen in het ruggenmerg gebied? Producten voor paard therapie zorgen voor een verbeterde circulatie van de witte bloedcellen. Bovendien worden de waarneembare, negatieve effecten die worden veroorzaakt door zwellingen en verwondingen geëlimineerd.
 

Voordelen van producten voor paard therapie

Paard therapie | Areion
Producten voor paard therapie kunnen na een korte acclimatisatieperiode tot 12 uur per dag worden aangebracht. Zo kan uw paard optimaal profiteren van de voordelen die de producten voor paard therapie met zich mee brengen. Het in evenwicht brengen van te korten is een van de redenen waarom u Magnetisch Veld Therapie-producten kunt gebruiken. De bloedcirculatie wordt namelijk versneld wat bijdraagt aan thermoregulatie. Hierdoor wordt de temperatuur rond ontstoken weefsel verlaagd. Op die manier kan het ontstaan of de ontwikkeling van medische problemen voorkomen worden. Naast producten voor paard therapie hebben wij nog veel meer ruitersportproducten in ons assortiment, zoals bandages voor paarden. Bestel direct uw benodigde producten in de webshop en profiteer van gratis verzending!
 

Mobiliteit van uw paard verbeteren

Wilt u de mobiliteit van uw paard verbeteren? Een gezonde rug en geen zwellingen in de gewrichten zijn voor een paard essentieel om zijn volledige potentieel te benutten. Het zadeldek van Torpol ‘Standaard Evo Magnetisch Grijs Dressuur’ ondersteunt uw paard hierbij. Dit product is volledig ontwikkeld op basis van de nieuwste inzichten op het gebied van magneet therapie voor paarden. Zo heeft het zadeldek een positieve impact op de flexibiliteit van de paardenrug. Het magnetische veld zorgt ervoor dat bloedvaten worden verwijd waardoor gifstoffen die vrijkomen na inspanning snel worden verwijderd. Bent u op zoek naar andere producten voor paard therapie? Bekijk het aanbod in de webshop en bestel uw benodigde producten! Bestelt u voor 14:30 uur? Dan verwerken wij uw bestelling vandaag.