Retourneren – Areion

Retourneren

Voordat we jouw artikelen verzenden worden deze gecontroleerd op beschadigingen en onvolledigheid. Ze worden alleen verzonden wanneer ze 100% in orde zijn.

Het kan voorkomen dat het artikel niet voldoet aan uw verwachtingen. Daarom heeft u het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag:  

a) voor verkoopovereenkomsten: waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.

b) voor overeenkomsten waarbij: de consument in dezelfde bestelling meerdere goederen heeft besteld die afzonderlijk worden geleverd: waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het laatste goed fysiek in bezit krijgt.

c) voor overeenkomsten: betreffende de levering van een goed bestaat uit verschillende zendingen of onderdelen: waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, de laatste zending of het laatste onderdeel fysiek in bezit krijgt.”;

De kosten voor een retourzending zijn voor eigen rekening. In het geval van een verkeerd geleverd artikel of mankement nemen wij deze retourkosten voor onze rekening. Wanneer dit het geval is, neem dan contact op met onze klantenservice.

De retourzending dient aan de volgende punten te voldoen:

  1. het artikel is compleet, niet gebruikt, gedragen of beschadigd
  2. de originele kaartjes en labels zijn bevestigd aan het artikel
  3. de artikelen moeten in de originele verpakking zitten
  4. zorg dat er duidelijk wordt aangegeven van wie het pakket afkomstig is

Stuur het artikel inclusief alle toebehoren binnen 14 dagen na herroeping naar:

AREION Retour
Postbus 2113
3200 CC Spijkenisse
Nederland

Zodra wij je retour hebben ontvangen zullen wij deze beoordelen en verwerken. Het retourbedrag wordt daarna binnen 14 dagen teruggestort op jouw bankrekening of creditcard